logo
CA | ES | EN | FR

Sobre mi

Inicis

Tot va començar l’any 2004 quan, en una fira d’artesania al Pirineu català, vaig conèixer un torner que estava fent baldufes pels nens en un torn que tenia instal·lat a la carpa on venia els seus productes.

Allà, i en aquell moment, va sorgir la meva passió per la torneria en fusta i no ha deixat de créixer dia rere dia. Cal dir que de ben petit ja tenia força habilitats pels treballs manuals, i havia treballat a temporades en tallers de ceràmica i també en tallers de fusteria.

Camí

Sóc un enamorat de les eines i sempre m’ha interessat molt aprendre diferents tècniques de treball amb materials i utillatges diversos. És per això que assisteixo periòdicament a tot tipus d’esdeveniments nacionals i internacionals relacionats amb el món de la torneria.

Tot i que el meu camí formatiu passa per diferents mestres i diferents escoles tant a Espanya com a França, el meu referent principal va ser el mallorquí Miquel López, gran mestre torner i excel·lent persona.

Projecte Woodmorning

Actualment una de les meves principals tasques es treballar en el projecte ‘Woodmorning’ que té com a objectiu transferir coneixement, donar formació, crear comunitat, compartir i gaudir amb les persones que formen part d’aquest entorn.

Tinc un taller de formació i pràctica a Barcelona on hi passen moltes persones amb la mateixa passió per la fusta i on compartim dia a dia saviesa i també molts bons moments.

Per cursos de tornejat en fusta, contacteu aquí.